SEORANG LELAKI BERBULAN MADU DENGAN PONTIANAK SELAMA 7 HARI. LIHAT APA YANG TERJADI MEMANG MENGERIKAN!

Seorang Lelaki Berbulan Madu Dengan Pontianak Selama 7 Hari. Lihat Apa Yang Terjadi Memang Mengerikan!

Mengerikan! Lelaki ni tak sangka pasangan nya ialah.. Seorang laki laki berbulan madu dengan pontianak selama 7 hari..lihat apa yang terjadi memang mengerikan!! Anda boleh scroll ke bawah tonton video terus, untuk mengetahui info yang lebih lanjut.

Sedikit info tentang bulan madu: Bulan madu adalah bercuti tradisional yang diambil oleh pengantin baru untuk merayakan perkahwinan mereka dengan keintiman dan pengasingan. Hari ini, bulan madu sering dirayakan di destinasi yang dianggap eksotik atau romantis.

Ini adalah tempoh ketika pasangan yang baru berkahwin berehat untuk berkongsi beberapa detik peribadi dan intim yang membantu menegakkan cinta dalam hubungan mereka. Privasi ini pula dipercayai untuk memudahkan zon selesa ke arah hubungan fizikal, yang merupakan salah satu cara utama ikatan pada hari-hari awal perkahwinan. Istilah terawal untuk ini dalam bahasa Inggeris adalah hony moone, yang dicatatkan seawal tahun 1546.

Dalam budaya Barat, kebiasaan pasangan yang baru berkahwin bercuti bersama berasal dari awal abad ke-19 Great Britain. Pasangan kelas atas akan mengambil “lawatan pengantin”, kadang-kadang disertai oleh rakan atau keluarga, untuk melawat saudara-mara yang tidak dapat menghadiri majlis perkahwinan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *