AKU CINTA PADANYA, TAPI DIA SUAMI ORANG, DIA PUN CINTAKAN AKU DAN MAHU MELAMAR AKU MENJADI ISTERINYA,

Aku Cinta Padanya, Tapi Dia Suami Orang, Dia Pun Cintakan Aku Dan Mahu Melamar Aku Menjadi Isterinya, Selepas Itu Apa Yang Terjadi Padaku Membuatkan Aku..

i nak luahkan satu cerita kisah dalam hidup i, i ade boyfriend tetapi dah beristeri mula2 dulu sebelum i bercinta dengan dia kami kawan i memang tau dia dah beristeri tapi masing2 tengah dilamuni perasaan cinta akhirnya kami bercinta… i tak halang apepun bf i.. i tak suka masuk campur dalam urusan family dia tapi one day dia story kat i pasal wife dia tapi i tak sampai hati dengar sebenarnya sebab i kesian kat orang yang i sayang dilayan dimaki oleh isterinya macamtu ape boleh i buat cuma berdiam jela bagi nasihat kat dia supaya sabar jela bincang elok2.. dia pernah cakap 2kali cerai dengan wife dia tapi rujuk balik.. bf i selesa dengan i sebab i memahami dia and bila dia balik rumah dia tak boleh contact i.. dia akan contact i dulu setiap kali dia keluar rumah.. bf i banyak pengorbanan untuk i.. malah dia yang tanggung i belajar semua.. kadang2 i terfikir kenape i tersepit dalam perasaan macamni?

I rasa serba salah dengan wife dia yelah even wife dia ade masalah dengan dia i jadi tak best lah sebab i ni orang ketiga muncul dalam rumah tangga dia.. tapi i tak pernah hasut or apepun dia dalam urusan rumah tangga dia.. sekarang ni i tak tau ape i nak buat dengan hubungan i dengan bf i ni.. patut ke i tinggalkan dia sedangkan kami takde ape masalah pun sebab kami saling memahami.. cuma sekarang perasaan serba salah i.. sebelum ni takde rasa macamtu lama2 i terasa serba salah sebab seolah i ni mengambil kesempatan dalam kasih sayang rumah tangga orang… i nampak betapa sayangnya bf i tu kat i… dia ade ajak i nikah i gembira dengar tapi at the same time i terfikir ape perasaan wife dia kalau tau husband dia nak nikah dengan prempuan lain memang i akan jadi pesalah.. tapi jenis bf i ni dia gentle itu buat I respect dia sebab i tanye nak nikah kat siam ke dia terus jawab buat ape nikah kat siam kat situ i terfikir dia memang nak jujur kat wife and family dia… oh god😭 terharunya tapi kenape i masuk rumah tangga orang.. tapi i tersangat sayang kat dia sampaikan i dah lali dengan makan hati ni semua even dia dah beristri i memang setia dan dari cara dia sangat adil even i belum jadi wife dia… i nak minta pendapat semua KRT community ni ape perlu i buat untuk tak rasa serba salah?

Sumber :kisahrumahtangga69.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *